vineri, 19 octombrie 2012

cresterea traficului pe blog

IzzyReduceri.roProduse evoMAG.ro                 Cum sa-ti cresti traficul pe blog
Acum cateva luni, adica undeva prin luna martie m-am gandit sa-mi creez un blog in care sa scriu diferite comentarii in legatura cu fotbalul din Romania si nu numai . un prieten de-al meu vazand cu cata ardoare am inceput ma sfatuit sa fac si un contract cu adsense pentru a obtine si cativa banuti din tot ceea ce fac . M-am gandit ca nu mi-ar strica sa-mi platesc macar netul daca tot pot sa fac acest lucru.Astfel am inceput sa cunosc putin cate putin din acesta lume a PPC,PTC si alte modalitati prin care internautii cauta sa obtina profituri fabuloase peste noapte.Dupa luni si luni de incercari si cautari in care stateam cel putin 12 ore pe zi in fata calculatoului m-am declarat invins ajungand la concluzia ca mai mult de 20-30  de centi pe zi nu poti sa faci. dar sa revenim la traficul de pe net. am sa va prezint cateva generatoare de crestere a traficului pe care le-am folosit si eu si care au dat rezultate:
HITLEAP
Atrafic.ro
247autohits.com
Hit2Hit
Produse evoMAG.ro
Produse evoMAG.roclicksia IzzyReduceri.roSuperFashion.ro

despre generatoare de trafic

Produse evoMAG.roProduse evoMAG.ro                 Generatoare de trafic
Acum cateva luni am incercat sa scriu cateva comentarii despre fotbalul intern si international astfel mi-am creat un mic blog in care sa incerc sa-mi spun parerea despre ceea ce se intampla in fotbalul intern.Intro zi cand stateam in fata calculatorului m-a vizitat un prieten care vazand ce fac mi-a spus sa incerc sa contactez  adssens-ul si sa fac un contract cu ei ca voi obtine un mic beneficiu material. Din acel moment m-am dedicat pentru cateva luni acestui subiect cautand informatii si incercand toate metodele de a face bani propuse si sustinute de diferiti internauti care dadeau drept sigure diferite metode PPC,PTC si alte metode. Dupa luni si luni de incercari in care stateam cate 10-12 ore pe zi in fata calculatorului am reusit sa -mi cresc traficul si sa obtin sume cuprinse intre 20 si 50 de centi pe zi ceea ce nu reprezinta aproape nimic. Pentru acei care vor sa incerce si ei cateva generatoare de cresterea traficului le propun cateva care la mine pe blog au dat rezultate:
Hitleap
Atrafic.ro
Hit2Hit
247autohits.com
clicksia
daca doriti sa adaugati cate ceva la acest articol va rog sa o faceti la rubrica de comentarii iar eu voi incerca sa va raspund la absolut toate intrebarile sau comentariile voastre.Produse evoMAG.roProduse evoMAG.ro Produse evoMAG.roProduse evoMAG.ro

Translate

posturi pe blog