joi, 25 octombrie 2012

live text Steaua-Molde

Stylicious.ro                 STEAUA-MOLDE
In aceasta seara Steaua joaca cea mai importanta partida din aceasta toamna,in cazul unei victorii avand asigurarea biletelor pentru primavara Europeana.
Steaua va juca in aceasta seara in compania unei echipe din Danemarca care a venit la Bucuresti fara 12 titulari conducerea lui Molde considerand derbyul de duminica din campionatul intern mai important decat partida din aceasta seara.
Dupa ultimile declaratii sau vandut doar 35000 de bilete pana la aceasta ora iar casele de bilete raman deschise pana la inceperea partidei avand la dispozitie inca aproximativ 10000 de bilete.
Molde a venit la Bucuresti doar cu 2 titulari, portarul si un mijlocas care nu poate juca duminica in campionat fiindca are doua cartonase galbene, restul jucatorilor fiind de la lotul de tineret.
Steaua va introduce in teren cel mai bun 11 sperand intr-o victorie la scor si sa faca spectacol pentru fanii care vor veni in numar destul de mare la stadion pentru a sarbatori calificarea in primavara europeana care dupa o eventuala victorie nu are cum sa le mai scape.Astazi toate casele de pariuri au scazut cu 30-40 de procente cota echipei Steaua dupa ce au vazut lotul pe care cei de la Molde l-au adus la Bucuresti.Astfel Steaua a fost cotata la 1.30-1.40 de toate casele de pariuri.
Cu speranta ca in aceasta seara vom avea parte de un adevarat spectacol fotbalistic (cel putin din partea echipei noastre) biionv le ureaza tuturor fotbalistilor nostri: MULTA BAFTA!
P.S.  Pentru toti cei care urmaresc blogul nostru ii informam ca vom transmite live text intreaga partida.   Produse evoMAG.ro Unomag.ro MarketOnline

rezultate in UCL

Produse evoMAG.ro

                Rezultate in UCL
Aseara s-au jucat o noua serie de partide din grupele UCL,bombele serii fiind deturnate la Dortmund si Amsterdam unde echipele gazda au reusit sa castige in fata unor super echipe.
B.Dortmund-Real Madrid:2-1
            golurile au fost inscrise de: Lewandoski si Schmitzer pentru formatia gazda,pentru Real a inscris C.Ronaldo
Ajax-M.City:   3-1
             golurile au fost inscrise de: DeJonk ,Moisander,Erikson pentru City a inscris Nasri
Malaga-AC Milan:  1-0
              gol  Joaquin
Zenit-Anderlecht:     1-0
              gol  Kerzhakov
Montpellier-Olympiakos: 1-2
              pentru echipa franceza a inscris Charbonnier iar pentru formatia din grecia: Torosidis si Mitroglou
Arsenal-Schalke:0-2
        o noua infrangere pentru echipa lui Arsene Wenger, pentru nemti au inscris: Huntellar si Afellay
FC Porto-Dinamo Kiev: 3-2
       pentru portughezi au inscris: Varela si Martinez de doua ori iar pentru cei din Kiev: Gusev si Ideye
D.Zagreb-PSG:      0-2
     un rezultat scontat pentru echipa franceza au inscris, Ibrahimovici si Menez.
In aceasta seara se joaca partidele de fotbal din E.L. pentru suporterii echipei Steaua va fi o sarbatoare pentru ca cei de la Molde au venit la Bucuresti doar cu rezervele menajindusi titularii pentru derbyul din campionatul intern care se va juca duminica.
Despre toate aceste lucruri va voi informa putin mai tarziu cand va voi spune si formatiila probabile. SI NU UITATI DISEARA BIIONV VA VA PREZENTA PARTIDA STEAUA MOLDE LIVE TEXT.



               Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro

Translate

posturi pe blog