miercuri, 28 noiembrie 2012

Cupa Romaniei

                      Cupa Romaniei
Ieri au inceput primele partide din cupa Romaniei unde Petrolul a intalnit Concordia Chiajna.
Petrolul sa impus cu scorul de 2-1 la finalul unei partide pe care a conduso cap coada  Chiajna neexistand practic pe teren. In cealalta partida dintre Ceahlaul si Otelul formatia din Galati sa impus cu scorul de 2-0 calificanduse in urmatoarea etapa a cupei Romaniei.
In aceasta seara sa disputat cea mai interesanta partida din Cupa dintre CFR si Dinamo considerata chiar finala cupei .Partida sa jucat in Cluj pe stadionul celor de la CFR.  A fost o partida interesanta in care jucatorii lui dinamo au incercat sa puna probleme in zece oameni (un jucator de la Dinamo a fost eliminat in minutul 30). Dinamo reuseste sa deschida scorul prin Alexe dar la cateva minute CFR reuseste egalarea. Dupa 90 de minute meciul se incheie cu scorul de 1-1. In prelungiri CFR a inscris din nou prin Muresan din lovitura libera. In a doua repriza de prelungiri un alt jucator de la Dinamo a fost eliminat echipa din Bucuresti terminand partida in 9 jucatori.
Partida sa incheiat cu scorul de 2-1, echipa din Cluj calificanduse in etapa urmatoare.

fotbal liga 1

                 FOTBAL LIGA 1
Steaua termina turul acmpionatului pe primul loc la o diferenta de 7 puncte de locul doi dar cu o evolutie slaba in ultimile etape. Locul doi este ocupat de Astra Giurgiu care dupa un final bun de tur reuseste sa o defanseze pe  Pandurii care se stabilise pe locul doi dar inultimile etape nu a mai jucat nimic. Pe locul trei termina Pandurii Tg Jiu care  in decursul turului a reusit sa adune destule puncte care sa o puna la adapostul tuturor problemelor terminand chiar pe podium. Pe locul 4 termina FCVaslui o echipa care in mod normal ar fi trebuit sa atace titlul dar s-a dovedit o echipa destul de inconstanta in evolutiile din acest sezon.  

Translate

posturi pe blog