luni, 29 octombrie 2012

stiri news

                       News
Lista Lagarde Sinucideri in lant

fotbal: liga1 si international

KhanWars.ro                Liga 1 comentarii
Dupa inchierea partidelor de ieri, patronii echipelor din liga 1 au facut din nou declaratii defaimatoare la adresa echipelor pe care le conduc.
A. Porumboiu a declarat dupa meciul pierdut cu 1-0 ca pentru el L.Sanmartean nu mai exista ca jucator. Sanmartean pana acum cateva etape fiind declarat neoficial cel mai bun mijlocas roman din campinatul intern.
Gaz Metan a castigat partida cu FCVaslui dupa un meci de cosmar in care echipa oaspete a atacat continuu iar in ultimele 15 minute ratand din toate pozitiile avand si 3 bare.
Jean Padureanu patronul celor de la Bistrita se intoarce acasa dupa deplasarea la Bucuresti ,si batut(la propriu) si invins. El adeclarat dupa infrangerea suferita cu scorul de 4-0 in fata echipei steaua ca in cadrul echipei sale au fost si parasute.
Niculae patronul celor de la Astra il demite pe Multusescu dupa ce acesta a avut un traseu bun in campionatul romanesc astra clasanduse pe locul 3.
Dupa ce Andone a demisionat de la CFR patronul echipei a anuntat ca s-a inteles si a semnat un contract cu S. Conceicao care de luni trebuia sa stea pe banca celor de la Cluj. In aceasta dimineata clubul din Cluj a anuntat ca intelegerea cu  Conceicao a cazut si pe banca celor din Cluj Va sta Paulo Sergio.
Dupa partida buna facuta la Cluj, echipa lui Hagi, Viitorul Constanta vrea sa realizeze o noua surpriza in aceasta seara impotriva locului 2 din campionat Pandurii. Cele doua echipe prezinta cele mai tinere loturi din campionat cu mari sperante pentru fotbalul romanesc.
MarketOnline

Translate

posturi pe blog