luni, 29 octombrie 2012

fotbal: liga1 si international

KhanWars.ro                Liga 1 comentarii
Dupa inchierea partidelor de ieri, patronii echipelor din liga 1 au facut din nou declaratii defaimatoare la adresa echipelor pe care le conduc.
A. Porumboiu a declarat dupa meciul pierdut cu 1-0 ca pentru el L.Sanmartean nu mai exista ca jucator. Sanmartean pana acum cateva etape fiind declarat neoficial cel mai bun mijlocas roman din campinatul intern.
Gaz Metan a castigat partida cu FCVaslui dupa un meci de cosmar in care echipa oaspete a atacat continuu iar in ultimele 15 minute ratand din toate pozitiile avand si 3 bare.
Jean Padureanu patronul celor de la Bistrita se intoarce acasa dupa deplasarea la Bucuresti ,si batut(la propriu) si invins. El adeclarat dupa infrangerea suferita cu scorul de 4-0 in fata echipei steaua ca in cadrul echipei sale au fost si parasute.
Niculae patronul celor de la Astra il demite pe Multusescu dupa ce acesta a avut un traseu bun in campionatul romanesc astra clasanduse pe locul 3.
Dupa ce Andone a demisionat de la CFR patronul echipei a anuntat ca s-a inteles si a semnat un contract cu S. Conceicao care de luni trebuia sa stea pe banca celor de la Cluj. In aceasta dimineata clubul din Cluj a anuntat ca intelegerea cu  Conceicao a cazut si pe banca celor din Cluj Va sta Paulo Sergio.
Dupa partida buna facuta la Cluj, echipa lui Hagi, Viitorul Constanta vrea sa realizeze o noua surpriza in aceasta seara impotriva locului 2 din campionat Pandurii. Cele doua echipe prezinta cele mai tinere loturi din campionat cu mari sperante pentru fotbalul romanesc.
MarketOnline

   Stiri internationale
In partida in care au jucat fotbalisti de peste 1.000.000.000 de euro M.United sa impus cu scorul de 3-2 in fata celor de la Chelsea. Echipa gazda a revenit de la 2-0 la2-2 dar pefinal United reuseste sa inscrie pentru 3-2 dintro clara pozitie de offside. De notat ca au fost eliminati Torres si Ivanovici.
Real Madrid castiga cu scorul de 4-0 Cr7 reusind o dubla.
Echipa lui M Lucescu castiga in deplasare cu scorul de 1-0 dupa o ratare imensa, Lucescu innebunind pe marginea terenului. MarketOnline MarketOnline

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate