marți, 6 noiembrie 2012

CFR-Galatasaray

              CFR-Galatasaray
maine seara se joaca o noua partida partida importanta in grupele C.L.
O eventuala victorie a CFR-ului ar scoate pe Galatasaray din cursa calificarii si ar da o mare sansa celor din Cluj

Galatasaray vine la Cluj cu un singur gand: sa castige pentru a salva ceva din acest sezon in care dupa investitii masive in jucatori F.Terim nu a demonstrat nimic.
CFR dupa demisia lui Andone cu staful tehnic nou cu alte conceptii de joc spera sa castige dar spun dar jucatorii in cele cateva zile au reusit sa se adapteze noului sistem de joc?
In cazul in care sistemul propus de  noul antrenor va fi bine inteles de jucatori vom vedea o noua echipa cu un nou joc.
Noul sistem v-a da roade? sau inlocuirea lui Andone va duce la afundarea si mai tare a echipei in mediocritate. Orice echipa mare pentru a da rezultate trebuie sa aiba conducerea tehnica stabila pentru a nu bulversa jucatorii fiind ei si profesionisti,fiindca orice schimbare de antrenor duce si la schimbarea conceptiei de joc si bineinteles a modulului de baza prin insertia unor noi jucatori (din lot sau adusi la cerea antrenorului) care va duce ori la o evolutie mai buna ceea ce este greu de crezut datorita lipsei de pregatire tehnica  sau la o evolutie mai slaba ceea ce este mult mai plauzibila.
Cu speranta ca CFR va reusi o partida buna noi ii uram multa bafta. MarketOnline

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate