sâmbătă, 3 noiembrie 2012

rezultate liga1

                  Liga 1: rezultate
Aseara s-au jucat primele partide din etapa a 14-a din campionatul Romaniei. CSM Iasi a intalnit pe teren propriu formatia U Cluj iar Viitorul Constanta a intalnit in deplasare formatia Gloria Bistrita......


CSM Iasi dupa un inceput dezastruos cauta sa se salveze de la retrogradare, liviu Ciubotariu cautand sa obtina puncte dupa fiecare partida. Aseara, CSM a intalnit o alta formatie aflata in deriva datorita problemelor economice de la club.
Dupa o partida in care CSM Iasi a aratat ca se poate salva de la retrogradare a obtinut o victorie importanta scor 4-0 in fata celor de la U Cluj.
 In cealalta partida pustii lui Hagi au demonstrat ca sunt o echipa buna care pot sa puna probleme echipelor mult mai bine cotate.
 Viitorul Constanta a obtinut o remiza (scor 1-1) pe terenul celor de la bistrita continuind seria rezultatelor excelente obtinute in ultimul rand, victorii cu Pandurii si CFR.
 Astazi se disputa alte doua partide din liga 1, CFR intalneste pe teren propriu formatia FC Brasov iar FC Vaslui v-a juca pe teren propriu contra celor de la Ceahlaul. MarketOnline MarketOnline

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate