vineri, 2 noiembrie 2012

Rghe dat afara?

                                       Reghe dat afara ?
Odata cu prima infrangere care a coincis si cu eliminarea din Cupa Romaniei multe voci au inceput sa-l critice  pe antrenorol stelist inclusiv MM si cu Gigi Becali......


Dupa infrangerea din Cupa Romaniei care a coincis si cu eliminarea din aceasta competie a echipei condusa de L. Reghecampf  au aparut si primele critici la adresa antrenorului de la Steaua.
Reghe nu mai are mana libera la Steaua, MM si Gigi Becali bagandu-se peste el la echipa si impunindui acestuia jucatorii care vor intra in primul 11.
Dupa ce Reghe la trimis acasa pe Gabi Matei si la anuntat ca nu mai intra in vederile sale pentru acest final de campionat MM si cu Becale i-au impus lui Reghe sa-l primeasca la antrenamente si sa-l introduca in primul 11 fiindca EI considera ca este unul din cei mai buni jucatori din Romania.
Acum ma intreb si va intreb si pe voi : Oare o eventuala infrangere in fata rivalului de moarte Dinamo colaborata cu o infrangere la Molde va duce la demiterea lui Reghe?
Va rog sa comentati mai jos si sa va spuneti parerea voastra despre situatia nou creata la Steaua, cu respect biionv. MarketOnline MarketOnline

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate