joi, 8 noiembrie 2012

Molde-Steaua

MarketOnline  
                     Molde-Steaua
In aceasta seara se joaca o noua serie de partide din cadrul Europa League, Romania fiind reprezentata in aceasta competitie doar de Steaua. Echipa noastra v-a intalni in deplasare formatia Molde, o echipa mica dar cu aspiratii mari care tocmai reusind sa castige campionatul intern. De cealalta parte Steaua vine cu moralul ridicat fiind favorita la castigarea campionatului dar aflandu-se pe primul loc in grupa de E.L. in care se afla.....



Steaua merge la Molde pentru a castiga o partida in care porneste drept favorita, o eventuala victorie o va propulsa direct in primavara europeana indiferent de rezultatele din celelalte partide.
Pentru aceasta partida Reghe are la dispizitie intreagul lot neavand nici macar un accidentat s-au suspendat.
Dupa toate cele declarate pana acum Steaua va  folosi un sistem ofensiv un 3 4 3 sistem pe care l-a mai jucat si a dat roade.
De cealalta parte antrenorul celor de la Molde vrea sa continue seria rezultatelor bune obtinute pana acum printr-o victorie impotriva celor de la Steaua si calificarea in primavara europeana.
Pentru toti cei interesati in aceasta seara biionv transmite live text partida dintre Molde si Steaua incepand cu ora 19-45.
Biionv va da posibilitate sa comentati si voi publicanduva comentariile in direct. MarketOnline

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate