sâmbătă, 27 octombrie 2012

Bute contra Grachev

MarketOnline                Bute versus Grachev
In aceasta seara Bute va lupta impotriva lui Grachev un boxer mult mai slab cotat decat boxerul Roman.
Sperand intro victorie a sportivului nostru biionv ii ureaza multa bafta.
Dupa demisia lui Rednic de ieri seara  Petrolul a publicat astazi numele noului antrenor in persoana lui C. Contra. El va sta pe banca incepand de luni.
Rednic a semnat in aceasta seara cu Standard Liege.
Dupa victoria cu scorul de3-1 pe terenul celor de la Severin patronul lui CFR a anuntat si noul antrenor care a semnat cu gruparea din gruia acesta este Sergio Conceicao.
Conceicao a semnat un contract pe 2 ani cu un salar de 200.000 plus un bonus de 200.000 pentru castigarea titlului.
Astazi s-a jucat si partida dintreChiajna si Rapid terminata la egalitate 0-0 de mentionat ca echipa condusa de Ilie Stan a jucat in 10.
Acum se joaca Ceahlaul-Dinamo scor 0-0.
O STIRE DE ULTIMA ORA JEAN PADUREANU A FOST ATACAT IN CENTRUL BUCURESTIULUI DE UN NECUNOSCUT CARE A INCERCAT SA-I FURE DIPLOMATUL DAR NU A REUSIT SA-I IA DECAT BORSETA IN CARE SE AFLAU DOAR ACTE. JEAN PADUREANU SE SIMTE BINE AVAND DOAR UN HEMATOM MARE SUB OCHI. MarketOnline MarketOnline MarketOnline

liga1 si serie A-meciuri si rezultate

&MarketOnlinenbsp;                              Liga1 si seria A, comentarii etapa
In liga 1 ieri s-au disputat primele partide din cadrul rundei a 13.Astfel U. Cluj a terminat la egalitate cu Otelul Galati,Petrolul s-a impus pe terenul celor de la Brasov cu scorul de 1-0 iar Astra giurgiu ainvins ultima clasata CSM Iasi cu scorul de 1-0.Din aceasta etapa se pot aminti doar partidele dintre Gaz Metan si Vaslui siConstanta cu Pandurii.
 Seria A din Italia din aceasta seara debuteaza cu partida dintreMilan si Genoa,iar maine continua cu restul partidelor din care putem aminti Roma -Udinese si Fiorentina -Lazio.
 dupa partida dintre FC Brasov si Petrolul antrenorul celor de la Petrolul  adica M Rednic si-a dat demisia dorind sa plece la un club mare din Europa. Pentru mai multe informatii urmariti articolele din aceasta seara. MarketOnline MarketOnline

Translate

posturi pe blog