duminică, 4 noiembrie 2012

Steaua-Dinamo


                      Steaua-Dinamo
O avancronica a celui mai mare derby din Romania. S-au mai exact partida care o poate confirma pe Steaua in campioana de toamna,sau partida care poate relansa campionatul......


Dupa un inceput slab de campionat, Dinamo vine dupa o partida buna facuta impotriva celor de la Pandurii pe care i-a eliminat din Cupa romaniei.
 dupa un inceput bun de campionat vine la aceasta partida cu moralul scazut datorita eliminarii din Cupa.
Dupa mai multe confruntari  si  injurii aduse de catre ambele parti s-a ajuns si in ziua meciului, un meci care poate decide in mare parte castigarea campionatului s-au relansarea campionatului.
Antrenorii celor doua echipe joaca cu sabia deasupra capului, Bonetti antrenorul celor de la Dinamo in cazul unei infrangeri va fi demis in proportie de 99 la suta in timp ce antrenorul celor de la Steaua se afla in relatii din ce in ce mai tensionate cu MM si cu Gigi acestia doi impunindui in echipa anumiti jucatori care au fost trimisi acasa de Reghe. Incazul unei infrangeri putem asista chiar la o demisie a lui Reghe din functia de antrenor. 
Pentru cei interesati in aceasta seara puteti urmari evolutia paridei pe biionv.blogspot.com si sa comentati in direct evolutia jucatorilor(echipelor).   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate