duminică, 21 octombrie 2012

Pandurii-Steaua text LIVE

          PANDURII-STEAUA
 dupa cum v-am anuntat steaua v-a incepe aceasta partida fara m-ai multi titulari, antrenorul menajandui pentru partida de joi din E.L dar sa amintim formatiile care au intrat pe teren:
Steaua:Tatarusanu-Gabi Matei,Martinovici,Gardos,Parvulescu-Bourceanu,Filip-Ad Popa, Rusescu, Chipciu-Nikolici
Pandurii:Mingote-Pleasca,Mamele,Viera,Cristea-
Radut,Nistor, Voiculet-Maxim,Grigoras,Matulevicius. Produse evoMAG.roProduse evoMAG.ro

liga 1 Pandurii-Steaua live text

             Pandurii-Steaua
Dupa infrangerile suferite de CFR, Rapid,Dinamo si Astra, Steaua se poate distanta de principalele contracandidate la castigarea titlului in acest an.
Dupa primele declaratii Pandurii vor incepe aceasta partida fara mai multi titulari motivand aceasta decizie prin faptul ca fotbalistii sunt accidentati sau raciti. Oare este adevarat sau relatia de prietenie dintre Gigi Becali si clubul din Tg Jiu si-a spus cuvantul sau jucatorii au un interes ascuns sa nu joace acest meci in vederea semnarii unui viitor contract cu formatia din Ghencea. Presupunand ca aceste lucruri sunt doar speculatii din partea noastra si sperand ca rezultatul acestei partide se va decide doar pe teren biionv impreuna cu toti microbistii din Romania le uram bafta fotbalistilor celor doua formatii si-n speranta ca vom vedea un adevarat derby al fotbalului romanesc.
Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro

Translate

posturi pe blog