miercuri, 31 octombrie 2012

Cupa Romaniei-rezultate comentarii

MarketOnline                 Cupa Romaniei

Rezultatele partidelor care s-au jucat ieri si o scurta avanpremiera apartidelor care se vor disputa astazi si mainem.Antrenorul Stelei impotriva fostei echipe iar Bonetti poate sta pe banca lui Dinamo pentru ultima data si cine-i poate lua locul in cazul unei demisii  ...  .

Ieri s-au jucat 3 partide din cupa Romaniei care s-au terminat dupa cum era de asteptat cu victoria echipelor mult mai bine cotate astfel Rapid a invins Delta Tulcea o echipa din liga a2-a cu scorul de 4-1 primele doua goluri fiind autogoluri ale celor de la Tulcea.
Brasov-Petrolul scor 0-2 echipa lui Florian Walter confirmand astfel evolutia buna din campionat.
Astra-Severin 5-1 o partida in care cei de la Severin nu au avut ce sa faca in fata unei echipe din topul fotbalului romanesc. Cei de la Astra au reusit 4 goluri in doar 10 minute.
Astazi se joaca alte 2 partide din cupa Romaniei Steaua intalnind Concordia Chiajna.
Multi dintre microbisti vorbind despre o partida dintre Steaua 1 si Steaua 2 datorita relatiei dintre cele doua cluburi. Dupa cum se stie fostul antrenor de la Steaua amers la Chiajna iar antrenorul lui Chiajna a mers la Steaua,in plus mai multi jucatori care sezonul trecut au jucat la Chiajna au fost imprumutati s-au vanduti la Steaua, din aceasta cauza este o partida la care miza este zero.
De departe partida care prezinta un interes este cea dintre Dinamo si Pandurii datorita formei extraordinare in care se gasesc cei de la Pandurii si revenirea echipei lui Bonetti in primele cinci.
Bonetti v-a trebui sa castige aceasta partida pentru a salva cat de cat sezonul destul de slab acelor de la Dinamo.
Presedintele lui Dinamo a anuntat ca o eliminare din cupa Romaniei va duce la demisia lui Bonetti si aducerea unui alt antrenor.  MarketOnline MarketOnline

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate