luni, 22 octombrie 2012

Dinamo-Rapid live text

Produse evoMAG.roProduse evoMAG.ro                          Dinamo-Rapid
 Astazi se joaca o noua partida de fotbal care de multi este considerata un adevarat derby datorita rivalitatii dintre cele doua echipe. Dinamo  o echipa in plina reconstructie sustinuta de presedintele Badea fara prea multe rezultate in ultimul timp vine la aceasta partida dupa o infrangere suferita pe teren propriu in fata gloriei Bistrita o nou promovata in liga 1. Rapid vine  pe arena nationala dupa ce la demis pe Sabau care apierdut meciul din etapa trecuta cu F.C.Brasov.
 Facand aceasta scurta avanpremiera a partidei din aceasta seara putem sa spunem ca va fi o partida in care cele doua echipe vor cauta sa se menajeze  si se vor multumi sa imparta punctele puse in joc.
 O STIRE DE ULTIMA ORA : BORCEA SE INTOARCE LA DINAMO!
acum cateva ore Borcea a declarat ca se intoarce la Dinamo.
Sperand intr-o partida de fotbal frumoasa  le uram celor doua echipe mult succes.
                                     BiionvProduse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro

Dinamo-rapid live comment

dinamo-rapid in aceasta seara se joaca un nou derby din campionatul intern Dinamo intalneste formatia Rapid intr.o etapa restanta din campionat. ambele echipe vin dupa doua infrangeri grele suferite in ultima etapa de campionat. un meci in care ambele ehipe au nevoie de o victorie pentru a se relansa in cursa pentru ocuparea unui loc pe podium
Dinamo-Rapid

liga 1: comentarii dupa Pandurii-Steaua

                      Pandurii-Steaua comentarii:
Dupa o saptamana in care s-a tot vorbit de meciul de fotbal dintre Pandurii si Steaua,derbyul ligii nationale nu s-a ridicat la nivelul la care ne-am fi asteptat. In prima repriza fotbalistii echipei gazda au atacat frenetic dar nu au reusit(sau nu au vrut)sa inscriein poarta aparata bine de Tatarusanu. In prima reprezi Steaua sa remarcat doar prin marile greseli facute de fundasi,greseli care nu cred ca se permit la o echipa care emite pretentii la castigarea campionatului si a juca in primavara Europeana.
In repriza secunda fotbalistii celor doua echipe n-au mai jucat nimic poate si datorita schimbarilor facute de grigoras (a schimbat cei mai buni fotbalisti din prima repriza) si cele doua schimbari facute de antrenorul stelist care a dus la echilibrarea jocului.
 Toate acestea au dus la o partida de un slab nivel tactic si tehnic,o partida in care se pot evidentia doar greselile facute de jucatorii si antrenorii celor doua echipe. Unapeste alta afost o partida slaba care poate concura usor la cea mai slaba partida din campionatul romanesc avand in vedere pretentiile si locul ocupat in campionat de cele doua echipe.
 Astazi se joaca un nou derby( daca poate fi considerat derby) dintre Dinamo si Rapid,dar despre acest derby vom discuta putin mai tarziu.
Daca aveti comentarii despre partida dintre Pandurii si Steaua va rog sa o faceti mai jos iar eu va voi raspunde cu promptitudine.
                                                                   biionv Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro

Translate

posturi pe blog